Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ROPCZYCE-STRATEGICZNY

Jak tak czytam wypowiedzi na tym forum to w sumie nie dziwię się że akcje Ropczyc są notowane tak nisko. Większość z "inwestorów" nie ma pojęcia o imnwerstycjach. Aby inwestować w Spółkę trzeba znać podstawy jej biznesu. Tutaj widzę że nieliczni to wiedzą. Moja rada - czytajcie uważnie informacje ze spółki - w nich wszystko jasno napisano. Nie ma co obrzucać inwektywami zarząd (jak robi to niejaki gucio_) gdyby nie ten zarząd to dziś nie byłoby Ropczyc. I jeszcze jedna rada - szczególnie dla Gucia - "dopuki dzban wode nosi doputy się ucho nie urwie" - uważaj z tymi obraźliwymi i nie mającymi pokrycia w faktach wp[isami bo może się to dla Ciebie źle skończyć. Wiem co mówię - mam na myśli te wykresolone przez MODERATORA WPISY i nie tylko .... . Co to znaczy zgadnij sam, ..... sama. Wiem że profesjonaliści się już tym zajmują.
Pozdrawiam wszystkich - więcej wiary.
O Ropczyce bądźmy spokojni.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROPCZYCE -1,26% 23,60 2025-10-07 16:23:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.