Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,41 zł , zmiana od tamtej pory: 74,47%

Re: Ronson - informacja o liczbie sprzedanych i przekazanych lokali.

Dan przed chwila zrobiłem sobie zestawienie III deweloperów których miałem akcje został mi tylko jeden mogę to przekleić tutaj...

Maleńki Ronson robi to samo co wielka Develia.....

W okresie I-III kw. 2020 Ronson sprzedał 661 lokali, czyli o 31% więcej r/r i przekazał 799 lokali,
czyli o 50% więcej r/r i więcej niż w całym 2019 roku, podano także.

Zarząd Develia S.A. _"Emitent"_ przekazuje informację o sprzedaży i przekazaniach lokali przez spółki z Grupy Develia za trzy kwartały 2020 r.:

I. Sprzedaż lokali w ciągu trzech kwartałów 2020 r. wyniosła 781 – na podstawie notarialnych umów deweloperskich i przedwstępnych
II. Przekazania ostateczne umowy sprzedaży, które rozpoznane zostaną w wyniku za trzy kwartały 2020 r. – 746

Ciekawe  że  maleńki  Ronson  robi  prawie  to  samo co 4-ry razy większa Develia
Jak Develia  nie  sprzeda  jakiegoś  biurowca  lub galerii to kiepsko będzie :((

3 Razy mniejszy od Develii Marvipol robi mniej ale on robi jeszcze Magazyny ...

Marvipol Development S.A. w III kwartale 2020 roku:
1) Liczba sprzedanych mieszkań i lokali usługowych w III kwartale 2020 roku:
160 szt., co daje narastająco od stycznia 2020 r.: 384 szt.
3) Liczba wydanych mieszkań i lokali usługowych w III kwartale 2020 roku:
257 szt., co daje narastająco od stycznia 2020 r.: 348 szt.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.