Fajnie, że tu też jestem w akcjonariacie, myślałem że to efekt bumu i efektu pocovidowego m.in. w związku z sypnięciem sporej kasy na rynek, m.in. dla przedsiębiorstw, z których część nie potrzebowała (chyba że na luksusowe samochody służbowe lub kamienice), ale nieźle to wynikowo i wskaźnikowo (C/Z=4; ROE ok 45, wskaźnik zadłużenia w normie co obecnie jest bardzo istotne przy obecnym oprocentowaniu w bankach) wygląda, nie mam czasu na razie na głębszą analizę czy jeszcze nie dokupić, ale na szybko przewidywana C/Z za 2022 r. ok. 30zł/akcję, co gdyby się powtórzyły wyniki w kolejnych kwartałach to kurs powinien dojść do ok. 300 zł, ale to marzenie, ale marzenia się spełniają. Fachowcy wyceniają na 126, ale systematycznie podnoszą od 64 zł (więc podnieśli o prawie 100%, więc i później mogą podnieść do 250 zł/akcję. Dodatkowo spółka regularnie wypłaca dywidendy, gdzie przewiduję ok. 18 zł/akcję czyli przy obecnym kursie ok 16%. Więcej takich spółek bym sobie życzył, żeby tylko chciwość nie zwyciężyła, dlatego zawsze ustawiam stop los i lepiej 2 razy mniej zarobić, niż 3 razy więcej stracić, gdyby czasami był jakiś armagedon, a wtedy owczym pędem wszystko spada i również za sprawą stop losów ustawianych. Pozdrawiam wytrwały akcjonariat i gości co selektywnie i z fundamentami wybierają spółki do portfela.