Tak mówiła o takim spadku w budownictwie. Ale mowila też że planują zwiększyć poziom sprzedaży. Liczy się samochodówka. Samochodówka to 80 procent sprzedaży. A wszyscy w samochodówce raportują zwiększanie produkcji. O tym też mówiła Pani Prezes. Doszła wydajniejsza linia produkcyjna w Nowej Soli . No i ta Tesla która doszła w grudniu i która daje minimum 10 procent przychodów . Tesla też raportuje zwiększanie produkcji. Ja bym się nie martwił o wolumen . Wolumen będzie rekordowy. Napisali też że nie obiecują powtórzenia wyników. Ja z tego wnioskuję że może będzie może nie , może troche mniejszy . Jak bym wiedział że nie ma szans to formułował bym tak tej wypowiedzi tylko napisał że wyniki nie do powtórzenia w tym roku. Gorzyce też ruszają z większymi mocami. Na poziomie spółki popytu wszystko będzie ok. Co będzie z marżami to się zobaczy ale to już nie zależy od nas. Cały czas się chwala przewagami konkurencyjnymi więc zawsze jaka marża będzie. Jak dla mnie rok zamknięty będzie z 200 z przodu. A ten kwartał to 60 mln. Takie tylko luźne przewidywania ten od 80 mln przesądza a Ty trochę pesymista. Dla mnie 200 jest całkiem ok.