Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,00 zł , zmiana od tamtej pory: -80,25%

Re: REKORD !!!!!!

Milestone w USA dziś kończy na kolejnym rocznym rekordzie. 1,82 USD
O dziwo, obroty nieco ponad połowę średniej, czyli niskie.
Ale mnie się wydaje, że to akurat pozytyw - najwyraźniej seria ostatnich komunikatów choć nie wywołała jakiejś gigantycznej chęci kupowania na longa, to jednak chyba uzmysłowiła wiekszości tam, za Oceanem, że sukces, ogromny sukces biznesowy Milestone jest przesądzony. I ten rok- tak jak zapowiadał zarząd - będzie przełomowy.

Te komunikaty nie mają tego, o czym wspominał Miras - nie ma tu liczb pozwlających na puszczenie wodzy fantazji na temat przychodów i zysków. Ale jednak każde z tych inf pokazuje jak ogromny potencjał ma Milestone. Do wykorzystania - wszystkie infa doiyczące kolejnych urządzeń oznaczają ni mniej, ni więcej tylko tyle, że wczesniej czy później te urządzenia będa w sprzedaży. Ich nie trzeba wymyślac od początku i zastanawiać się, czy np. dostaną FDA - wszystkie te urządzenia powstały na bazie naszego Compuflo epidural- a ono już jest i działa (przynajmniej w 2 szpitalach :-)) i ma FDA.

Jeszcze chciałem zdanie o tym co pisał Miras o BOA - to jest własnie to, o czym pisałem od dawna - nam na Milestone w rzeczywistości nie przeszkadza ani mały FF, ani podwójny fixing. Nie ma na razie po prostu mody na Milestone.

Jak kupowałem Milestone wydawało mi się, że akurat z modą nie będzie żadnego problemu. Mamy jedyną chyba na NC amerykańską spółkę. W dodatku to spółka córka innej amerykańskiej spółki - notowanej w USA. Wydawałoby się, że powinna się cieszyc większym zainteresowaniem niż dwudziesta spółka Ciszewskiego , czyli BOA. Tam nawet nie wiadomo, jaki biznes będzie BOA prowadzić. My - po ponad 10 latach jestesmy na starcie wprowadzania na rynki całego świata metody robienia zastrzyków niewidzianej od 150 lat.
Przy okazji, napisałem ostatnio, że mam chyba wszystkie spółki Ciszewskiego poza Columbusem. Skłamałem jednak. BOA nie mam :-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.