dynamiki kursu nikt nie odważy się określić ponieważ pomimo bardzo dobrych info, istnieje też oczekiwanie na wyniki - przed którymi ludzie reagują różnie - i tutaj owczego pędu nikt nie przewidzi,
osoby które śledzą informacje z echo nie byli zaskoczeni rekomendacją, tym bardziej, że w ten czy inny sposób docierają ciekawe informacje z echo, parę nowinek wypłynęło na EKG
sama rekomendacja natomiast na pewno była przydatna dla niedoinformowanych..znudzonych - pewnie dała im do myślenia, co by nie było to nie haitong bank tylko pko bp
natomiast na tle tej rekomendacji można np jeszcze raz przejrzeć rozpoczęte inwestycję w tym roku (np w raporcie chociaż już trochę mniej aktualne np poziomy najmu jeżeli ktoś nie śledzi na bieżąco) , i jakie będą w kolejnych rozpoczynane (potrzeby inwestycyjne - kapitał)
harmonogram kończenia inwestycji - sprzedaż /uwolnienie kapitału z marżą, którą echo ma dobrą
może to pobudzić pozytywnie wyobraźnie
znane są też dalsze dokładniej plany mieszkaniowe, a tutaj sprzedaż idzie dobrze...
na gpw teraz mieliśmy mini zachwianie i np ci games czy ursus jak i inne firmy, sprawiły że kapitał może szukać właśnie takich firm jak echo, ale czy tak będzie to się okaże za jakiś czas,
dlatego ja sobie grzecznie czekam, a jak ktoś chce sprzedawać to mi to jakoś nie wadzi
i tak już się znacznie ograniczam w pisaniu i podawaniu informacji, ale moje posty proszę traktować jako tylko i wyłącznie informacyjne, a decyzje podejmować samemu :)