No własnie - dla mnie informacją podstawową powinna być informacja z biura maklerskiego w stosownym formularzu do zapisu lub a może przede wszystkim na stronie głównego podmiotu posredniczącego (mBank) ta sytuacja jest sama w sobie chora to co zrobiło TSS i to w jaki sposób jest to wogóle uregulowane oraz komunikowane. Ja pisze skargę i na TSS i na biuro maklerskie ( w moim przypadku BOŚ) do KNF
Takiego chamstwa to dawno nie było , bezprawie i cwaniactwo.
W moim przypadku chodzi o naprawde spory pakiet ale najgorsze jest to że ponad połowa to akcje kupione jako bezpieczny 1% zarobku czyli teraz w cenach ok.11,80. Tylko siadać i wyć
Złożyłem reklamację również w BOŚ ale oni odpowiedzieli że mają na odpowiedz 30 dni a w niektorych przypadkach nawet 60 dni.
Zapisu nie złożyłem drugiego jak mi odrzucili po południu wczesniej zaakceptowany wniosek i sam nie wiem czy składac ( wtedy akceptuje nowe warunki czyli 9,5 ) czy nie .
Ale wtedy mogę zostać w ogóle z ręką w nocniku bo po takim numerze i traktowaniu mniejszosciowych straciłem jakiekolwiek zaufanie do tego TSS. Oszusci i tyle ktorzy moga spółke doprowadzic do ruiny i wytransferowac wszystko do spółek matek.
Jutro szukam prawnika.