Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,88 zł , zmiana od tamtej pory: -23,64%

Re: Rekin liczy ferrari

Rafałku, fakty są takie:

> Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2024-07-03 15:18
> milioner z bankiera się znalazł, a 5,80 według ciebie miałem tu w życiu nie zobaczyć hahahhahahhahaha, to teraz spójrz sobie od jak dawna kurs oscyluje poniżej 6zł, nic więcej nie będę pisał hehehehe

Wpis o 5,80 o którym pisałem był odpowiedzią z jasnym zaznaczeniem autora do którego to jest cytowane - do Arczi, znanego leszcza co się chowa za darmowym VPNem z Adguarda pod ip 212.102.40.*.

Jeśli piszesz, że Tobie pisałem o 5.80 musiałbyś być Arczim.

To pierwsza sprawa. Druga sprawa, że wyciąłeś z mojej wypowiedzi co nie pasowało i dodałeś coś, czego nigdy nie pisałem.

Na początek pełen cytat wpisu do którego się odnosisz:
> 212.102.40.*
> Tak, Ciebie na peronie wieszczącego spadek na 5.8 czeka zmienienie z planszy :D
> Jak to było? Poniżej 6.99 do końca dnia? Dwie sesje później kurs zaliczył już złotówkę wyżej
[*zmienienie -> zmiecienie; literówka]

Leszczyki w styczniu się prześcigały na ile to zaraz spółka nie spadnie (co się wtedy nie wydarzyło - wydarzyło się za to nowe ATH, bo parę dni później poszło sobie na 8.45. A wtedy 5.8, czy 6.99 które miało w ciągu dwóch dni nastąpić nie nastąpiło - i z tego w tym wątku się śmiałem, bo to jest tak samo nierealne jak te wszyscy naganiacze co się prześcigają o super wzrostach do końca lutego, marca (czy tam innej daty).

To jest to co sobie wyciąłeś, aby dopasować pod swoją tezę, natomiast to co sobie dodałeś od siebie to wmawianie, że mówiłem że 5.80 zł nigdy nie nastąpi. Nic takiego nie pisałem, mimo że tak twierdzisz. Jestem bardzo ostrożny w używaniu takich jak "nigdy" czy "zawsze". Lubię za to bardziej ostrożne: "zazwyczaj" lub "prawdopodobnie" lub po prostu zaznaczam, że coś jest moją opinią. Nie muszę się uciekać tak jak ty do manipulacji, bo nie muszę nikogo straszyć aby ktoś mi sprzedał akcję trochę taniej niż wcześniej sprzedałem, ot nie bawię się w kolarstwo jak ty czy technik-at, którzy się wzajemnie ośmieszacie i prześcigacie w dyskredytowaniu jeden drugiego.

Podsumowując - z czytania ze zrozumieniem pała; z manipulacji i wyciągania rzeczy z kontekstu 5+. Ale to w sumie dobry zestaw do bycia właśnie kolarskim leszczem :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
4MASS -0,88% 4,49 2025-10-17 14:05:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.