Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: REINHOLD - na fixie ktoś kupił 20 kilo i 5 jeszcze chciał...

w piątek to była fałszywa podaż, a następnie łyknął to i po części pozostał fałszywy popyt; te 7,7 K to zdaje się faktyczna podaż, a faktycznego popytu na to nie ma; jest jakiś, 10 groszy niżej i tylko na 1,5 K
nie rozstrzygniemy raczej tego, o co chodzi wie ten, kto to wystawia i kupuje; muszę jednak przyznać, że coś się cały czas na Reinholdzie dzieje, pamiętam całe tygodnie, ba, miesiące sesji, gdzie w ciągu dnia uhanldowano kilkadziesiąt akcji, a jak było kilkaset to juz był dobry handel; a od ostatniego wyskoku cały czas coś się dzieje i za Chiny Ludowe teraz nie wiem, co z tego wyniknie, bo sam zgupłem; gdybym miał te akcje, to chyba bym je trzymał, ale ponieważ wyskoczyłem, to pozwalam sobie na komfort bezpiecznego przyglądania się dalszemu rozwojowi sytuacji :)
mam nadzieję, że w końcu się to jakoś wyklaruje, bo ostrzę sobie zęby na poczciwy zarobek jeszcze na Reinholdku, tylko jeszcze nie wiem, od jakiego poziomu do jakiego :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REINHOLD 0,00% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.