zapytałem o pytania które zadałeś
odpowiadam:
"Ja bym sie zapytal kiedy zlozyli wniosek do kdpw o rejestrqcje i przydzielenie emisji akcji "u" "
wniosek złożyli już dawno potem kdpw miało taki kaprys i przekierowało ich do knf-u o ich zgodę, po czym knf oświadczył że jego to nie dotyczy to było ok 3-4tyg temu.
Nastepstwem tego było info pamiętne które wprowadziło niepokój na forum. Wnieśli o zmianę zapisu i otrzymali pozytywną odpowiedz....
"Dlaczego krol klamal mowiac ze przedstawi nowa wizje regnona pod koniec III kwartalu
i dlaczego od roku milczy !!! "
Powiedział że on jest rzecznikiem i nie leży w jego kompetencjach domniemywanie czytaj komentowanie wypowiedzi prezesa/zarządu jeśli nie zostało mu to zadane ("twierdzi że nie wie ale że spółka działa operacyjnie i to w sposób rentowny - cokolwiek to znaczy")
"Kiedy mozemy sie.spodziewac ze cos zacznie sie dziac." ... hahah to samo zadałem odp jw
"dlaczego pozbyli sie tyle akcji regnona skoro szykuja tak piekna przyszlosc!!" on tego nie może komentować i nie wie kto to Grendysa
Zapytałem kiedy w końcu info potwierdzające z Sądu ma być - odpowiedział że nie wie i nie wie czemu to tak długo trwa, ale "jest przekonany" że będzie pozytywne bo wykonali warunki układu. A i że niby emisja nie należała do warunków układu niby.???
Zapytałem o jednolite - odp: gpw postanowila ponieważ zmiana o 1gr była za dużą zmianą %. Twierdzi że do końca tygodnia przygotują "program naprawczy" wzrostu wartości dla akcjonariuszy i przekażą to GPW w celu warunkowego przeniesienia na ciągłe notowania. Zastanawiają się czy uwzględnić działalność operacyjną czy tylko warunki "techniczne" ot tyle
rozmowa z rzecznikiem Sł N.
pozdro niedowiarku