Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: refleksja co do IDEA

Wydaje mi się, że w pewnym momencie w interesie spólki (zarządu?) będzie wypłacenie dywidendy - mają duzo akcji sami, jak też pracownicy - zgarna premie za co by tu niemówić systematyczną pracę od lat. wypłata dywidendy może być przełomowym momentem dla spólki i zmienić jej postrzeganie przez rynek bo zgadzam się że chyba nie jest najlepsze a dywidenda to jest prawdziwy pieniądz obojętnie czy ktoś ich lubi czy nie. Moim zdaniem dywidenda będzie za 2011 rok ale to tylko moje zdanie. abstachując od dywidendy uważam żę czas działą na korzyść IDM mają już pewną kompletną całość i każda z działek powinna coś dorzucić do interesu więcej niż w 2010 jak to wszystko zsumujemy to myślę ze zysk na poziomie 90 milionów jest realny - zakładam dobrą koniunkturę na rynku w 2011 roku. nie oznacza to oczywiście żę kurs wystrzeli w kosmos jest chyba jednak zbyt dużo akcji ale uważam żę warto potrzymać bo widzę zysk będzie rósł a nie spadał. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BACD 0,00% 0,04 2017-08-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.