Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,81 zł , zmiana od tamtej pory: -84,25%

Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty

No właśnie nie było zwięźle i krótko. Dałem uśmieszek a nie wiem co się dzieje na tym Forum, że bardzo często urywa wiadomości po znakach specjalnych. Rozpisałem się bardziej więc postaram się streścić. Nie chce być na tych spółkach, w których zaangażowany jest JC. Medico opuściłem, ale przy obecnym kursie nadal byłbym na plusie. AVT posiadam i jestem przekonany że kurs tam urośnie tym bardziej że widać że szura po dnie.
Po prostu nie udało się zostać na Longa na obu spolkach... a chciałem. Podobnie nic mi z longa nie wyszło na IGN i BML. Na BML byłem zaledwie 6 miesięcy, a na IGN około 9 miesięcy. To żadne longi. Ale we wszystkich sytuacjach wychodziłem ze względu na zmiany organizacyjne w spółkach, a nie dlatego że źle wybrałem profil spółek. Te inwestycje pod względem profilów były bardzo dobre, ale wiadomo co się wydarzyło od strony organizacyjnej tych firm.

TGS wygląda bardzo obiecująco. Być może to będzie mój pierwszy, jako Bart2020, long. Oczywiście było wiele projektów na których byłem po kilka lat ale nie byłem aktywny na Forum.
Na ten moment osoby związane z MG wydają się być bardzo kompetentni. Można mieć parę uwag co do komunikacji, ale widać że to zostało poprawione.

Chciałbym być na TGS przynajmniej do 2023 r. Uważam, że branża GameDev odżyje bo to jedyna branża na GPW, w której polskie firmy znaczą coś na rynku międzynarodowym. Typ gier oferowanych przez TGS wydaje sie być bardzo interesujący. Mamy tutaj też znane osoby jak Sokol czy Małolat. Nie ma to oczywiście znaczenia jeżeli chodzi o sprzedaż gier, ale poza sprzedażą bardzo ważne jest odbiór firmy przez lokalnych inwestorów.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TRUEGS -3,06% 0,29 2025-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.