Dnia 2024-05-15 o godz. 20:15 ~Vincent napisał(a):
> Jaki zaparte staryznajomek?
> > Czy ja coś pisałem nt raportu? Nie przypominam sobie. Spodziewałem się niewielkiej straty, zresztą zdrowe fundamenty są tu potrzebne tylko po to by spać spokojnie z papierem. Tu spekulacja jest clu a nie fundamenty. Skoro pyrlandczycy rozpoczęli ta zabawę, to powinni ją skończyć. O scenariuszach nie będę Cię uświadamiał, chociaż cie lubię za te akcje po taniości GTN przed dywidendą:) Na pocieszenie napisze ci, że rafcyk też mi oddał trochę ale już po pierwszej dywidendzie, coś po 0,38:)
Skończ pieprzyć menelu, bo złapany za rękę wrzeszczysz to nie moja ręka. Zwykły pet spod Dino jesteś podobnie jak ten drugi śmieć oze, lata nawijania makaronu na uszy o mega zyskach z zielonej energii o internacjonalizacjach o zyskach z Teksasu o agrofarmach fotowoltaicznych o handlu energią o rozminowywaniu o funduszach i setki podobnych bzdur a teraz nagle spekulacja co ci się przez lata do pustego łba tłukło. Fundamenty są tak zdrowe że majątek jest sprzedawany, aktywa trwałe w porównaniu do zeszłego roku -40% aktywa obrotowe -55% Przychody prawie -98%zresztą szkoda klawiatury na ciebie przygłupie ten raport cię zweryfikował, kolejne cię zweryfikują jeszcze bardziej. A mordę otwartą ze zdziwienia to dopiero będziesz miał w październiku jak zobaczysz jak wygląda ten zwrot akcji.