Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Raport za luty 2013

no co najmniej dziwnie to wygląda, 2 spółki biją się o trupa jakby znaleźli ropę na polu uprawnym, do tego ktoś niedawno kupił niecałe 5% co mnie trochę zniesmaczyło bo zakładałem że jeśli ktoś rzeczywiście chce sobie kupić szkielet firmy i ma kilka milionów zysków rocznie to kupuje 6mln akcji po 600tys zł do tego obejmuję emisję i ma konkretny pakiet kontrolny, a nie kupuję podprogowo. Może jest tak że spółka rzeczywiście jest w dupie i mogą przegrać sprawę w sądzie z turkami i po kawałku wywalają plus będą modlić się o popyt przed walnym żeby wysypać ile mogą, po czym się okażę że jednak nic nie wyszło, a spółka zgłosi wniosek o bankructwo :-) no nic za tydzień się dowiemy, jak mnie oszukali tak perfidnie i się wysypią to się zdetonuję w siedzibie firmy :P

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MFOOD 48,15% 1,60 2025-12-02 15:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.