@xxx hej jak tam :))
I usunęli mój post :) tak długo już nie obcowałem, z użytkownikami stoppointa, że aż zapomniałem robić kopii :)) ale tak w skrócie:
-Nie wypowiadam się, bo nie mam po co:) Tu nie ma żadnej dyskusji, nawet o raporcie za 1q gdzieś utonęła w masie spamu..
-Co bym nie napisał, co kto nie napisze i tak to bez znaczenia. Swoje zdanie mam dalej takie same i go nie zmieniłem :) Nie widzę potrzeby wykładać na złotej tacy "społeczeństwu" spółki, wręcz przeciwnie. Im mniej leszczy tutaj tym lepiej :)
-Żeby była oczywistość, rozmawiam z ludźmi, lubię wymieniać się poglądami. Podawałem maila niejednokrotnie i mogę podać znowu, jestem otwaraty :) Z niejedną osobą utrzymuje kontakt i nawet tu na als :)
-Odnośnie spamu, ingorujcie nikokipasa vel kolega, bo to specyficzny osobnik i zniżacie się do jego poziomu.. jak ja kiedyś :) Pisze bzdury i ucieka do nory, nie wyciąga wniosków, nie myśli.. jak np jego wiadomość powyżej:
"Po pierwsze, raporty nie są tak wiarygodne by opierać na nich własny kapitał."
Inwestuje na giełdzie na podstawie przeczuć i poucza innych? Spekulant? To było tłumaczyło gr jaguar.. :)) Włamał się na pocztę prezesa grj i po dziś dzień na zawiasie czeka na wystrzał :)) Fenomenalny człowiek z bujną fantazją :)) Jednak nie wypada się śmiać z ludzi z mniejszym zasobem wiedzy, dla których "wskaźniki są dla manipulacji", a być może to skutek wstrząsów na kopalni? :))
"Po drugie, spółka nie działa w sektorze który będzie teraz dofinansowywany i rozwijany."
Efekt 500+ działa aż miło :) Jak ktoś nam czegoś nie daje za darmo to wymrzemy :)) Człowiek niesamowicie obeznany we współczesnej gospodarce :)) Bzdur o braku rozwoju nie skomentuje, bo ten człowiek ignoruje fakty, które się dzieją i które są w raporcie odnośnie ALS :)) Z drugiej strony.. czego mógłbym oczekiwać od człowieka pełnego marzeń.. Dziwne aż, że poziom prywatny jego życia nie jest dostosowany do wiedzy jaką stara się "zabłysnąć" :)
"Mam wymienić więcej czynników wpływających na obecną sytuację, czy te są wystarczające?"
I ostatni jego popis wiedzy. Nil rozpoczyna rozmowę odnośnie wartości księgowej akcji, a ten człowiek wypowiada się o kursie-wycenie na rynku akcji :)) Ewenement :)) W każdym bądź razie gdyby kapitalizacja spółki rosła adekwatnie szybko do wartości, przyjętych standardów wycen itp to giełda nie miałaby sensu :)) Żyj marzeniami frustracie :)) Żona jest zadowolona, że wymieniasz pieniądze na papier toaletowy czy jeszcze nic nie wie ? :))
Nie wiem co jeszcze zapominałem dopisać... ale w razie czego kopię zrobiłem :)) Pozdrawiam :))