Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,80 zł , zmiana od tamtej pory: -88,84%

Re: Raport za 1Q

Przeczytajcie jeszcze raz co napisałem:
1. nie wiem czy w raporcie rocznym będą podane konkretne dane sprzedażowe PD za 2018 r. (W tym konsole), ale będzie można to wyliczyć samemu mniej więcej w oparciu o zaktualizowana pozycje należności krótkoterminowych - ta moim zdaniem może być znacznie wyższa niż podana w raporcie kwartalnym - w momencie jego publikacji cfg nie miało jeszcze danych o sprzedaży na konsolach w IVKW (zakładając ze raporty są kwartalne i spływają z 10 tygodniowym opóźnieniem tak jak podała spółka w raporcie),
2. Nigdzie nie napisałem ze będzie informacja o wynikach sprzedaży konsoli na promo z 2019 r tylko zwróciłem uwagę, ze wcześniej PD było sprzedawane na konsolach w pełnej cenie - co również wpłynie na pozycje należności krótkoterminowych
3. W skrócie - raport roczny może być ciekawy, ciekawszy niż raport za IKW 2019 :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG 0,00% 1,54 2026-06-19 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.