Przesadzasz, ja widze tutaj spójne działania biznesowe, ale oczywiście nie oznacza to powodzenia calej strategii, zobaczymy czy da sie utrzymac na rynku handlując sprzetem elektronicznym tablety/smartfony itd, nie zapominaj ze kupili tez portal extrapolska i mają kanał telewizyjny,potencjał jest duży, ale czy się uda wyjść z obecnej sytuacji, zobaczymy
gdyby z extrapolski zrobili portal typu onet lub wp byli, a przy tym zmienili profil kanału telewizyjnego plus szlaby sprzedaż sprzetu, to byliby gigantami, ale oczywiście to tylko założenia i marzenia, konkurencja jest duża, ale moim zdaniem robią co mogą w obecnej sytuacji i nikt nic lepszego by nie wymyślił. W dłuższym okresie powinni jeszcze zaprosic Chinczyków do wejscia do spółki, bo przeciez handlują chińskimi wyrobami pod marką lark (tak mi się przynajmniej wydaje), do biotonu Chinczycy weszli ... itd itd, nie ma co psioczyc, jak juz ktos w to wszedl, tylko trzena czekac na lepsze czasy, mam nadziej, ale narazie tylko nadzieje, że lepsze czasy nadejdą