Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,41 zł , zmiana od tamtej pory: 0,71%

Re: Raport...

No nic, ja dziś pożegnałem się z papierem na ponad 20% stracie. Pluję sobię w brodę, że nie wyszedłem na podbitkach, ale ja naprawdę wierzyłem, że oni coś zarobią na tych zleceniach za 20mln. A co się okazuje, przez dwa lata wyciągnęli niecały milion zysku, a 2024 zaczynają ze stratą na 2mln i nie zapominajmy o widmie kary na kolejny 1mln. No ręce opadają. Nawet jakby mieli kosmiczną resztę roku to i tak nie wyjdą na plus i nawet nowe umowy tego nie zmienią, bo rozliczają je latami. Od jakiegoś czasu zastanawiałem się dlaczego ta spółka była tak nisko wyceniana przy debiucie no i mamy odpowiedź. Może to nie jest idealny moment na wyjście, ale myślę, że tu prędzej przywitam grosze niż znowu zobaczymy 2zł.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECO5TECH -0,29% 1,73 2026-02-03 15:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.