No Panie Jakubie... Tutaj zdania są podzielone. Jedni uważają że będzie lipa inni że jest miła niespodzianka. Spółka zapowiadała że ma za sobą ciężki okres jednak kto wie. Było dołączenie do pracodawców RP był certyfikat NATO, było z Alibaba, były sprawy sądowe gdzie spółka wyraziła chęć walki... Był wcześniej dodruk papieru spowrotem trafili na GPW był nowy akcjonariusz, był covid,jest wojna za płotem . Teraz jakiś tam chłop zrezygnował z funkcji członka rady nadzorczej, były duże zawirowania jak w sukcesji bo żarli sie jak Kargul z Pawlakiem.... Albo jak pyzdra z kwicołem o miedze. No i była błędna inwestycja ale ostatnio więcej pozytywnych informacji a to że ten typ zrezygnował to w sumie niewiadomo jak to odbierać. Tak że to tak 50/50 .. Zobaczymy albo będą wstawać albo będą klękać. Ja jestem za tym żeby wstali. A to co tutaj piszą to też przez palce bym brał i kierował się swoimi przekonaniami wystarczy poczytać poszperać każdy bierze za siebie odpowiedzialność i nikt nie powinien nikogo do niczego namawiać a gadać sobie można i wróżyć też można.