O tym już pisałem , tylko kwestia słowa " niedługo" co dla Ciebie znaczy, ja myślę że rok - dwa może to zająć . No chyba, że wreszcie zafundują nam super newsy o nowy akcjonariuszu i parę jeszcze zaległych tematów . I tak jeszcze nawiązując do tego co klikałem powyżej , LPP startowało jakoś z początkiem wieku w cenie 40 - 50 zł , już wydawało się że to jest drogo i powoli i tak rosło do 500 stów , jakoś w 2007 -2008 ( nie sprawdzałem teraz tego ) strzeliło powyżej 3000 , ile lud brzydkich słów skrobał o kupujących i o wiecznych hakach . Te nicki i IP do dziś się gdzieś przewijają na forum, oczywiście nie wszystkie ale część co pamiętam ( sam śledziłem notowania lecz nigdy nie klikałem w temacie czegoś co nie mam - byłem takim kibicem i nie powiem, żal było patrzeć jak miałeś notowania w koszyku od 50 parę zla) I tak z perspektywy czasu jaka stopa zwrotu byłaby powiedzmy z 100 akcji kupionych do 2008 roku, i gdzie taką możesz uzyskać. A mieli już piękne podejście ponad 17 k za sztukę i tylko kwestą czasu jest jak 20 tyś przekroczą . Piszę to dlatego, aby się zbędnie nie podniecać wyskokiem nie wiem na 200 -300 zł. Zalecam popcorn , cola i pierwszy rząd w teatrzyku . Jak potrzebujesz to sprzedaj część , ale zostaw część na potwierdzenie, że tu będziemy oglądali loty w najodleglejszą galaktykę