Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  79,60 zł , zmiana od tamtej pory: -22,61%
Spokojnie niczego mi nie braknie, a odlatywać nie mam zamiaru - jakoś nie znoszę latania . Z drugiej strony wyraziłeś to w bardzo przyzwoity sposób. Jestem na podłodze od tonsilów i pruchników i trochę już się naoglądałem i nasłuchałem sceptycznych uwag. Kiedyś kupno POLNA po 10 z groszem po wejściu jednego tuza giełdowego w papier ( po wzroście ponad 500 %) , na forum wyrażali bardzo ciekawe opinie o mnie , a jak napisałem że oddam po "100" to wyobraź sobie ile ciepłych słów w zamian otrzymałem. Oddałem z podziękowaniami do 105 wszystko i nikt nie napisał - miałeś stary rację . Paged, tup i parę innych z małym ff , niektóre leżały długo ale swoje zarobiły . A popatrz bedzin z 5 na prawie 2 stówy w trzy tygodnie chyba , firma co ma setki milionów długu , ale mały ff i owce przy jakimkolwiek newsie się zabijają o akcje . Tutaj masz spółkę z regularnymi zyskami, co prawda z dziadowskim przepływem informacji lub praktycznie żadnym informowaniem drobnych . Wyobraź sobie że po. prezesa chlapnie coś o akcjonariuszu , może zarząd po stówce kupi i co się dzieje . I na koniec , a może komuś bardzo zależy aby nie rosło ? , zwróć uwagę co robią animatory 1-3 akcjami przeważnie na koniec sesji zaniżają kurs . Lud to obserwuje i czeka z palcem na enter po stronie kupi , a nóż będzie taniej , bo ci co chcieli sprzedać sprzedali powyżej 100 -120 , teraz animacja co by z najmniej 5 zleceń poleciało za sesję

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IBSM -4,05% 61,60 2025-12-05 12:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.