[... leczenia nowotworu jajnika..]
ja właśnie pod to zainwestowałem:), tu jest granych kilka projektów, przy tego typu działalności wiadomo że część z nich to ślepe uliczki, tak to niestety jest przy tego typu działalności, ale wystarczy że kilka z nich odpali i jesteśmy w domu,
Mnie cały cały czas intryguje to połaczenie znanej już substancji (epirubicyna) z tym nośniekim polepi, dla mnie ma to sens tj. to nie sa prace nad nowym lekiem tylko udoskonalenie już istniejącej terapii.
[...on testowany poza granicami naszego kraju..] z tego co mówił prezes to pierwsza partia wyproukowana w standarcie produkcyjnym bedzie w zrobiona w Chinach (wybór ze względu na zaawansowanie w biotechnologii a nie koszty) a samo testowanie na pacjentkach ma był chyba już w Polsce ?
PS. sorki za błędy ortograficzne, ale z polski nigdy nie był moja mocna stroną, na szczeście matematyka juz tak, tak jak napisałem wczesniej jakiś czas temu przestałem pracować w finansach i jakby ktoś z finansów/księgowości przecztał dokładnie raporty i podzielił sie na forum byłbym zobowiązany.