Ja też i wyszedłem wyżej bo chcę mieć wolne środki, ale bardzo prawdopodobne, że dobije do 3.3zł Po jakimś czasie i tak wrócę do Pszczółki bo jest to must have. Może i nawet po wyższej cenie niż teraz, tyle, że nie mogę sobie na tą chwilę pozwolić na grubsze wejścia.
Co do CFG to ktoś pisał, że zdziwił się, że odeszli pracownicy, że to dzieci itd. Chodzi o to, że jeśliby nie odeszli to byś tak patrzył aż spółka by zleciała do 4zł i padła. Widzę, że ktoś wystawił 1000szt. teraz przed poniedziałekiem kiedy największe odbicia będą (patrzcie co się w US teraz dzieje - w 30m EA odbił 6%). Tutaj była panika spreparowana aby zrzucić "twardzieli" z CDR, Farmy, Cig, Movie bo korekta musiała być. Teraz sobie one będą powolutku spadać - spekuła zarabiać na spadkach, a te "niedobitki" jak CFG, Varsav może Ifun4all i kilka innych zarabiać.
Miałem do wyboru - włożyć ostro w CFG czy rozdzielić po 3 spółkadch i wybrałem cfg bo tu jest konkret na krótki termin. Po lutym się zobaczy, ale teraz to must have. Jak ktoś pisze, że jedna spółka lepsza od innej bo tam + 300% będzie itd. Większość spółek przy premierze będzie miała min + 100% Tutaj raczej o okres czasu się rozchodzi.
Teraz jakbym miał więcej wolnych środków wszedłbym w Ifun4all testowo małą sumą, varsav, może 11bit? Resztę czeka głęboka korekta (foreveren nie znam się - tutaj ciągle idzie w górę i jak piep..nie to grubo więc omijam). Ult games 50/50 - powinno spaść ale może jeszcze nie teraz -at niewiele mówi.