I co z tego, że to wystawiłem? Hah, wiem do czego zmierzasz. Wystawiłem, żeby ludzie kupowali bo ja mam po 8 zł i chce zarobić? Jeśli tak myślisz to moje gratulacje. Teraz sobie to przeanalizuj. Co taki wywiad z kilku miesięcy wstecz miał zdziałać? Na pewno nie wzrost akcji. Miał podbić cenę do 15,44? Nie chodziło mi o to. A jedynie to żeby ludzie nie wywalali na oślep i poznali sytuacje cfg poprzez ten wywiad. Sam nie znałem Kostka i dopiero utrata pieniędzy zmobilizowała mnie żeby zaczął intereswoać się bardziej spółką i jej zarządem. Może tak jak ja, inni nie znali sytuacji cfg i kupili, akcję bo gamdev jest w modzie i przynosi zyski. Popatrz na muaddibba. On już wszystko zaczyna wymieniać juju, farme, varsav. Tak jakby wszystko szło jednym torem, tak jednak nie jest. Na szczęście okazało się, że w większości fund pozbywał się akcji. Byłbym hipokrytą gdybym nie kibicował cfg, przecież mam akcje. Od grudnia tylko widziałem wpisy np. Minifunda, steamappa i innych, jak to kolorowo będzie i sam dałem się nagonić. Więc jak widzę natłok wpisów muaddibba to nie dziw się mojej reakcji. Jeden wielki chaos w jego wpisach, milion pomysłów na sekunde. Zero analizy fundamentalnej i technicznej. Kupiłem po 15,44 bo zapowiadało się na przełamanie oporu w tej cenie jednak odbiło się od sufitu a za drugim razem jak już pisałem nie było szans sprzedać.