Zastanawia mnie ta wasza agresja w stosunku do Spółki. Nie informują o niczym ważnym bo pewnie niewiele istotnego się działo przez wakacje. Wynik kwartalny też nie powinien być zaskoczeniem bo czego mniej więcej trzeba się spodziewać na koniec roku też pokazywali w prognozach. Jakąś niewiadomą w ramach prognoz jest kwestia przychodów, ale to się okaże za kwartał. Uruchomili stronę NEXTa, dostali nagrodę na PIKE. Odnośnie DG - co by nie powiedzieć to od kiedy ja mam akcję to DG broni Astro i to, że ma w tym swój interes jest oczywiste - tak czy inaczej ja jestem mu wdzięczny za aktywność i zawziętość w bojach. Poza tym poza sławetną wpadką z CP sporo rzeczy skutecznie namierzył (T-Mobile trudno wyczuć). Wy podobnie jak DG w obronie macie swój interes w atakach na Astro. I jeszcze o ile jego podejście się broni logicznie - mam akcje i walczę o swoje to wasze jest śmieszne - Spółka fuj, ale wpadnę 2 razy dziennie na forum i napiszę jak bardzo fuj - z czystego, nieskażonego altruizmu i chęci edukowania maluczkich. Ja trzymam swoje akcje i jakoś mnie nie parzą. Najlepszego!