Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  46,63 zł , zmiana od tamtej pory: 31,59%

Re: Rajd Mikołaja a następnie ...?

W piatek dalej ruchy na indeksach jak zakładałem były bardzo zawężone. Jednak dax dał wyrażnie okazję do gray L po wyjściu góra ponad PP dochodząc do R1 a nastepnie R2 gdzie z kolei po cofnięciu był sygnał do S. Ruchy co prawda niewielkie ale do handlu intra jak najbardziej.

Dzisiaj mamy rano cofnięcie na S1 i teraz ruch do PP. Plan jest więc prosty, wybicie PP = ruch do R1 , cofnięcie pod = ruch do S1 oraz S2. Osobiście zakładam nawet lekkie nadbicie PP i spadek do S2
Tak jak pisałem wczesniej swingowo zakładam jeszcze korektę do 15700-850

Na złocie wypadłem na SL -11 usd/lot na razie nie ponawiam

Na Pzu i Wig20 na razie nic suię nie dzieje więc czekam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PZU -0,07% 61,36 2025-09-12 17:00:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.