Na forum spółki Raen powinni być ludzie, którzy zainwestowali w spółkę Raen, więc jak miałbym naciągać kogoś na kupno, skoro w założeniu powinni tu znajdować się ludzie, którzy już tego kupna dokonali? Jeżeli przypisujesz mi przestępcze współdziałanie z zarządem zgłoś to proszę do odpowiednich organów. Co do samego działania giełdy to zdajesz sobie sprawę, że tu aby ktoś zyskał, to inny musi stracić? Jeśli będziesz sprzedawał akcje jakiejś spółki to będziesz myślał, że one już nie urosną - czyli sprzedajesz komuś coś, czego Twoim zdaniem nie warto kupować. Ot taka ciekawostka. Póki co ja gram w otwarte karty, nie chodzę po forach, nie naganiam, przedstawiłem stan posiadania. Rozpocząłem jedynie dyskusje w miejscu, które jest odpowiednie do dyskusji o Raen. Jeśli chcesz szukać nieszczerych osób to zacznij od siebie. Udajesz miłosiernego, dbającego o innych, a reprezentujesz jedynie własne interesy. Boisz się, że nie dasz rady kupić po niższej cenie, więc produkujesz się na forum spółki, która Cię nie interesuje. Mam pełen luz, bo siedzę zadowolony w ten weekend i mogę pośmiać się z takich desperatów jak Ty. A Ty napnij się mocniej, bo do poniedziałku jeszcze trochę będziesz musiał się naprodukować. Aa i miło byłoby gdybyś podesłał screena z jakiejkolwiek zyskownej pozycji jaką masz otwartą - może zainspirujesz mnie do zainwestowania tam, a nie tutaj gdzie według Ciebie nie warto. Screen, nie opis :D