Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,24 zł , zmiana od tamtej pory: 86,32%
Przede wszystkim jesli chcesz ze mną dyskutowac albo coś mi zarzucac to miej odwagę podpisac się normalnym nickiem.
Gdzie Ty tu widzisz stronniczość? Trzy lata temu gdy kurs był 6-8 razy niższy a ja zachęcałem do zakupów w zasadzie jednym konkretnym celu (aby sie ustrzec przed wycisnieciem) też byłem stronniczy i wyzywano mnie od naganiaczy na bankruta. Gdy od tamtej pory gdy w sytuacji spolki niewiele się zmieniło, kurs urosł 700% procent a ja staram się spojrzec na sytuacje trzezwo i zdroworozsadkowo nadal jestem stronniczy. Przypomnę, że w miedzyczasie pojawiła się też pandemia, która mocno dała się we znaki deweloperom przez niemal połowę roku . Niektórzy z nich nadrobili to jesienią, Wikanie sie to poki co nie udało co pokazal raport ze sprzedazy za 2020 rok. Czy gdy pisałem, że dla mnie wartością godziwą jest wartość ksiegowa +/-10% czyli polowe tego co mamy teraz i po takiej cenie jestem sklonny sprzedac to tez bylem stronniczy? Czy gdy pisalem, że moim zdaniem Wikana nigdy nie bedzie kosztowac juz powyzej 6 PLN tez bylem stronniczy (choc tego akurat teraz nie mozna wykluczyc bo nie byloby az tak trudno napompowac takiego balona małym nakładem srodkow finansowych, pytanie lu wowczas uda sie sprzedac). Czy jestem stronniczy gdy piszę, że w kwietniu będą rekordowe najwyzsze w historii wyniki za Wikana Square?  Faktycznie śmiechu warte
  • Quiz Autor: ~Gallileo
  • Re: Quiz Autor: ~literat
  • Re: Quiz Autor: ~obywatel-M
  • Re: Quiz Autor: ~Gallileo
  • Re: Quiz Autor: ~nowynamastersie
  • Re: Quiz Autor: ~ss
  • Re: Quiz Autor: cmpunk
  • Re: Quiz Autor: ~qw
  • Re: Quiz Autor: ~Kolo
  • Re: Quiz Autor: bankier55
  • Re: Quiz Autor: ~qw
  • Re: Quiz Autor: ~Panda
  • Re: Quiz Autor: ~rafi

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 5,33% 7,90 2025-10-03 16:26:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.