Bogdanka zbita strasznie i moze mozna parę akcji kupic -napewno to nie jest Energa gdzie nawet obecnie % zaagazowania powinien być dużo wyższy Co do wczorajszej sesji i pytania czy to brał Orlen ?Rzecz jasna trudno to wywnioskowac ale zachowując duzą doze podejrzenia co do ich dzialań można powiedzieć ze duze zlecenie kupna postawiono cos przed 12 i to napewno mogł być Orlen Przed tą godz zlecenia były chaotyczne i mozna założyc ze ok 750k akcji poszło do kogos innego No ale to tylko spekulacje bo pewnosci nie ma Co by nie mowic to obroty bardzo duze i zapewne oddawał ktos wczesniej gromadzący na krotki zysk albo pod Orlen Moja drobnica akcje oddała bo jak tlumaczy cena znow spadnie i odkupią tanszy towar W czasie sesji obserwowane małe ilosciowo transakcje potwirdzają wyjscie czesci mniejszych akcjonariuszy Wobec tego ze GG zaleca trzymanie i cena nas jest słaba ja rowniez trzymam - to oni mają przyjsc do mnie z propozycją odkupienia papieu Jesli to bedzie za rok to trudno Wiadomo kazdy zrobi co zechce