- straszyli że nie wybudują jakoś wybudowali
- straszyli że nie uruchomią jakoś uruchomili
- gadali że nie będzie produkcji jakaś tam jest
wykonali już wszystkie zaplanowane założenia j.w. jak prawie nasz ukochany RZĄD !!!!
to chyba ??? źle nie będzie Lądek Zr. PEWNY !!!
ps. 
GRYSIK ja zwykle na posterunku !!! nie przegapi żadnego ważnego wydarzenia na ECR , nawet mojego wpisu ,....
chyba dam Ci mój telefon w razie "odpału" może zdążę jeszcze się załapać ???
oczywiście odpalę DOLĘ - jak zarobię ,....
Bolop tak  masz rację  tak  napisałem że  straszyli ale napisałem jak ja to widzę ale ale ale są  zawsze po drodze  różne kwiatki i badyle i zagrożenia 
- straszyli że nie wybudują jakoś wybudowali
- straszyli że nie uruchomią jakoś uruchomili
- gadali że nie będzie produkcji jakaś tam jest
w /w  moim tekście nie ma NIC tym że  JEST DOBRZE  ja  sierdziłem fakty które ecr  podaje na swojej stronie
To, że  po przeczytaniu sam twierdzisz, że  ,,jak jest tak dobrze jak to opisuje GRYSIK''
to  tylko Twoja własna interpretacja mojego  tekstu nie oznacza to, że ja tak uważam''  
tylko 1 osoba jest w  stanie  Ci odpowiedzieć czy   jest  ok  ale niestety nie jestem  to  ja  :(   
Pamiętaj, że  akurat  jak mówił nasz  wielki poeta elektryk PLUSY są  DODATNIE i  UJEMNE   :):):):):
cała ta sytuacja  jest  o tyle dziwna, że mimo posiadania produktu nie  pokazali znaczącej umowy która mogła by uwiarygodnić ich w oczach inwestorów i tu  może jest  problem. 
kwestia czasu  i albo  ecr  pokaże  produkcje albo  tego  nie zrobi a  tego  nikt  nie wie oprócz p. D. 
może maja jakieś pomysły albo mają  to gdzieś  tego też  nie wiemy   
gdybyś wiedział to  byś  był   waaren buffett   :):):):):
pozdro
Grysik