Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,80 zł , zmiana od tamtej pory: -89,45%

Re: Pytanie do Olka

Bo w co nie wejdę kurs odlatuje. Podobno tacy inwestorzy się nie zdażają i każdy czasem wpadnie na minę. No ok, mi też się zdażyło ze 2 razy w zeszłym roku sprzedać ze stratą, raz na espifabric, przepraszam Simfabric, a raz na jakimś gniocie w którego wlazłem na dzień. Ale generalnie to tylko góra. Patrz serinus dzisiaj. W styczniu kupiłem po 1 zł sprzedałem wszystko po 2 zł dwa dni później, dziś kupiłem po 0.7 sprzedałem większość po 0.98, trochę sobie zostawiłem na jutro ale już jestem na plusie. MODE ponad 100 %. Vabun 200%. Inbook 500%. MEDCAMP też kilkaset %(jak widać mi JC daje zarobić). Amrest kupiony po 13.6 - 14 zł. CCC kupione po 30. Wielton po 3.9-4.1. Nawet na dziadowskim present24 i fon(niech ISE i HILLELE piorun strzeli, czytać się dziada na forum nie dało) w styczniu ładnie zarobiłem. A to tylko niektóre które pamiętam, ja tu jestem cały czas tylko zazwyczaj się nie udzielam na forum. Dlatego nie lubię marud co piszą np. że January ubiera, On nikogo nie ubiera, ludzie sami się ubierają a później mają pretensje do całego świata tylko nie do siebie. A że z Saule to inna bajka, bo firma naprawdę wyjątkowa i takich ze swiecą szukać, i polowałem na nią od kilku lat, jeszcze zanim ogłosili wejście na giełdę, to inna sprawa. Tu jestem na longterm większym kapitałem, myślę że 2 lata zejdą z możliwością przedłużenia, a wyżej wymienione spółki(poza ccc,wielton i amrest) były kupione na chwilę i stosunkowo niewielkim kapitałem... nie jestem hazardzistą, wbrew pozorom. Ale adrenalinkę lubię a longterm niestety jej nie dostarcza wiec jak mogę to gram groszami na takich np. Serinusach. A Ty co na spadki trolujesz? Nie wstyd Ci z tym twoim "jutro piątek więc będą spadki"? Może będą może nie będą ale merytoryka to żadna.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.