Ja nie wiem czemu dopiero teraz wszyscy z tym rynkiem polskim wyskakuja. Przeciez od samego poczatku mozna bylo stwierdzic, ze dla zaspokojenia planow pylona potrzebny jest przynajmniej rynek europejski. Pylon (podobno) ma niektóre zestawy bardzo dobre i dobre wycenione. Zaznaczam podobno, bo ja nie jestem osoba, ktora moglaby to ocenic. Moj znajomy natomiast mowil, ze to wysoka niska polki i patrzac na ceny sredniej i wysokiej polki wyglada na to, ze ma racje.
Mysle, ze panowie z pylona sa w stanie zrobic cos dobrego i sprzedac tego duzo, ale musieliby zmienic koncepcje. Oni stawiaja na klasyczny model prowadzenia biznesu, natomiast moim skromnym zdaniem bazujacy na innowacjach i buzzie bylby znacznie bardziej wydajny i prowadzenie marketingu byloby tansze. Czemu nie pomysla nad zrobieniem wypasionego zestawu aktywnego o niespotykanym ksztalcie i walorach i podeslaniu tego chociazby do takiego youtubera jak unbox therapy.
Mysle, ze potrzeba im dobrego marketingowca, poniewaz warunki do robienia interesu maja dobre, tylko podejscie chyba troche nie takie.