Forum Zakładanie firmy

Re: PUNKT OPŁAT ciag dalszy

z IB współpracuję od 2005 wcześniej Millennium i Raiffeisen. To przyjemność współpraca z nimi wiem bo przećwiczone mam już wszytko w tych trzech bankach. Mam program firmy Milamedia z Koszalina. Ale nie ważne na jakim programie tyko w jakim banku i na jkaich zasadach. Jak mam problem to nawet na telefon wycofują paczki z przelewami. Pomagają w pisaniu reklamacji - w millennium zapomnij o pomocy a czas na reakcję w przypadku pomyłki to 14 dni - roboczych :) w IB reakcja jest natychmiastowa.
no i dodam ze są przelewy ekspresowe, sms z potwierdzeniem przelewu na komórę klienta, no i kredyt w ramach rachunku b. nisko oprocentowany na szybsze opłacenie rachunków klientów.
Mam własne konto gospodarcze i nikt poza mną nie ma dostępu do kasy. Jestem Panem całej sytuacji a nie narzędziem patrz Okienko, Grosiki i inne z pełnomocnictwem do kont. A i pracuje tam w Poznaniu taka fajna dziewczyna co ma anielski głos. Ale to juz pełna prywata :)
W millenium jak i raifaisenie to te programy typu home banking to porażka w przypadku awarii. 2 tyg czekania na informatyka to można jajko znieść. wiem można przez milleneta ale to juz inna bajka pracy no i ta infolinia do pomocy gdzie nikt nie wie o co chodzi.
tylko IB. :))))))))))))