Generalizacja i uogólnianie to też ciekawy sposób na napędzenie złego wizerunku. Cała Polska ? - i zdążyłeś obdzwonić wszystkie punkty w Polsce. Gratulacje, no to będziesz miał duży rachunek telefoniczny. Ciekawe jak zdobyłeś numery tel. do firm które współpracują z mm i innymi firmami. Nie przypominam też sobie byś dzwonił do mnie. MURKA a czy ty rozmawiałeś z Cjanem? Kto z Polski rozmawiała z Cjanem?
Ciekawa też jest druga część Twojej wypowiedzi:
Cytat: "czy słyszałeś na tym forum o innej firmie która ma kłopoty..."
Ja słyszałem i czytałem tu o kilku firmach które maja kłopoty. Przejdź wstecz i poszukaj. Było o firmie która padła, było o tej co miała paść ale została kupiona przez inną i dobrze działa (celowo nie podaję nazw by znowu nie huczało). Pisano o kradzieży znaków towarowych i oprogramowania mm przez młodszą firmę (w tej piramidzie wcześniej opisanej jest na końcu). A Ty Cjan widzisz tylko mm. Zastanawiające. Pytałeś dlaczego tyle wiem, odpowiem Ci - gdyż działam w tej branży od 2003 roku. A jako że znam tych ludzi i jesteśmy w zażyłych kontaktach mogę mówić z nimi otwarcie. A na poparcie nie mam z ich strony samych pustych słów tylko kwity, umowy rachunki i przelewy. Dużo wiem, ale nie jestem po to by upubliczniać te informację. Chcę jedynie zadać kłam powtarzanym z ust do ust pomówień. A tak swoją drogą budowanie swojej firmy na plotkach i pomówieniach to kiepska forma i na dłuższą metę i bardzo zawodna. Zawsze wystarczy poczekać, aż wylezie na jaw to co tak starannie przykrywa się błotem