Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Szymek ale ja dzwoniłem do urzędu i pod tym adresem (www) nie ma firmy o tej nazwie. Dlatego zapytałem gdzie jest teraz zarejestrowana. Nie mówię, że upadał lub coś tam... pytam tylko gdzie jest siedziba. Czysta ciekawość.
Na stronie nie ma słowa o zmianie siedziby i właściciela...

Nie ważne, jeden z rozmówców już pokazał nam drabinę i genezę powstania punktów. Wiemy już, że ACC była jedną z ostanich...

Fajnie, życze wszystkim miłego gadania. Na podumowanie dodam, że są programy uczciwych firm w polsce i teraz to forum spełnia również funkcję edukacyjną. Wiem, że mm trzeba omijać (moja osobista refleksja) Acc ma taki sam produkt jak mój i... pozostaje tylko kwestia ceny jaką trzeba za to zapłacić i co dostaję się w gratisie. Jest jeszcze Intax i Mieszko ale to juz inna bajka. Każdy to wie coś o zarabianiu przyzna, że stała opłata którą oferują sprawia, ze nie są konkurencyjni.

Ja zajmuję się Doradztwem finansowym od 5 lat prowadze Agencję Finasową. Jeśli ktoś szuka ubezpieczenia swojej agencji lub szuka dobrej oferty kredytowej służe pomocą. Zapraszam do współpracy...

Pozdrawiam,
Krystian mbdeko@wp.pl