Mam pytanko. Na forum tym mozna znalezc ciekawe wypowiedzi, jednak wiekszosc z nich ma na celu algo kogos oczernic, albo przekonac na sile do swoich racji. Chcialbym jednak prosic wszystkie te osoby, ktore wypowiadaja sie negatywnie o poparcie swoich wypowiedzi faktami, a nie wypisywanie tendencyjnch zdan. Jesli ktos uwaza, ze dana firma jest dobra lub zla, ze przetrwa lub nie - napiszcie dlaczego.
Ja napisze o najwiekszej wadzie niektorych sieci przyjmowania oplat - otoz jest to centrala, ktora sprawuje kontrole nad pieniedzmi. Moim zdaniem takie sieic nie maja przyszlosci, poniewaz coraz wiecej osob zwraca uwage na to, na jakiej zasadzie one funkcjonuja. Z drugiej strony rowniez nowi potencjalni biorcy obawiaja sie, a dotychcasowi odchodza od teog typu firm na rzecz tych, ktore daja mozliwosc dzialania na wlasny rachunek.
Wiekszosc zarzutow pada pod adresem MM i ACC - jesli ktos ma osobiste porachunki z tymi firmami niech nie wypowiada sie na tym forum - to nie jest miejsce do tego; jesli natomiast ktos faktycznie uwaza ze firmy te sa zle i nie mowi tak tylko dlatego ze pracuje w konkurencji - to nie poda konkrente przyklady i fakty.
Mam nadzieje ze kazdy przemysli to i potraktuje do forum jako miejsce do wymiany doswiadczen, a nie jako miejsce ujscia swoim emocjom