Dnia 2021-03-04 o godz. 11:17 ~literat napisał(a):
> Naprawdę nigdy nie spotkałem takiej niegrzecznej osoby jak Ty. Kiedy pies z kulawą nogą tu nie zaglądał starałem się tu wprowadzić trochę życia. Tobie jednaj nic się nie podoba, co jest niezgodne z Twymi poglądami. Skrytykowałeś nawet mój skromny wierszyk zachęcający do kupna Wikany. Krytykujesz inne wpisy, chociaż sam tylko wklejasz jakieś gotowce. Moje zaangażowanie w Wikanę jest mizerne i ja tu żadnych dzieł i poemów nie będę wklejał . Wątek odnośnie rynku nieruchomości i jego perspektyw rozwinę jeszcze ostatni raz i znikam z tego forum. Tutaj cisza niedługo zapanuje pewnie :) 
całe życie głupotę tępiłem i będę tępił , oczywiście że zapanuje jak nie będzie tu panować głupota,
starałem się tu wprowadzić trochę życia.
dobrodzieju łaskawco
najpierw pisałeś nie krytykować wikany teraz jak cena wzrosła to sam dyrdymałami krytykujesz non stop wzrosty nawet puszcząjąc balony jestem za stary i zbyt doświadczony aby nie rozpoznać intencji 
a poza tym twierdzisz że tu bez akcji wolontariat forumowy uskuteczniasz aby ożywić panującą drętwą atmosferę , nie zniechęcaj się poobcuj  na wikanie dekadę, wtedy będziesz miał prawo swoje "mądrości" nie na temat wypisywać młody człowieku,
tu było tłoczno i " pisemnie gwarno" aż ludzi skutecznie zniechęcono do gaworzenia no bo i o czym , ale i tu będzie w przyszłości "gwarno" pojaw się za dekadę nie wcześniej.