Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,53 zł , zmiana od tamtej pory: -55,88%

Re: Przydałoby się info

Dnia 2019-01-28 o godz. 18:34 stalone napisał(a):
> Od ostatniego info to dopiero tydzień.
> Rok też dopiero się zaczął więc dajmy się spółkom rozpędzić.
> Ja widzę że na GPW teraz jest czas na małe i takie jak ta średnie spółki bo te duże co najczęściej są państwowe
> to już tak są przez polityków wydojone że nic już z nich nie będzie. Szkoda bo kiedyś na KGHMie to zrobiłem fajną kaskę....
> No ale nie ma co teraz pewnie czas na takie jak Termo chociaż mam na oku jeszcze dwie też ciekawe.

Nie ośmieszaj się i nie czaruj , póki co o 2 zł można pomarzyć , jak już wcześniej pisałem zdecydowanie południe , upchali narodowi kupę akcji i póki jeszcze stonka łyka to pchają , a jak już nie wchodzi to nurek , i tak zatrzyma się w okolice 1 zł i spokojny długi sen .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TERMOREX 2,27% 0,68 2025-09-19 14:11:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.