@pablo
"Prawdę mówiąc ta jego wypowiedź zabiła mi małego "ćwieka". Skoro tak jest jak powiedział to jak on sobie wyobraża współpracę z kimkolwiek (nie drukując dodatkowego papieru)? Do tego te opcje strategiczne i trochę zabawa pod publiczkę z tym espi o opcjach strategicznych. "
W drugiej czesci sam sobie odpowiedziales na to pytanie :)
"Mało tego po raporcie z wynikami wjechał sprzedażowy od razu praktycznie żeby jeszcze bardziej pod publiczkę zagrać jakie to niebotyczne zyski będą. (sorki z góry ale przeanalizuję cyferki bardziej wnikliwie później) Ciekawy jestem jak tam odpisy i kiedy. raport za 2021 będzie ciekawy (nie mówię, że dobry czy zły pod kątem finansowym) coś czuję."
A moze on ma gdzies czy ten inwestor sie znajdzie czy nie? Moze to zwykla zagrywka PRowa. Z czy bez inwestora kiedys wydadza LOTF2, do tego po drodze znajdzie sie kilka okazji do podbitek dla pociotkow, a tak poszlo info o inwestorze w eter, forum dostalo wypiekow, efekt wow osiagniety.
Zagrywka z raportem sprzedazowym 'zaraz po' tylko potwierdza moje slowa, ze tu przede wszystkim liczy sie bajera, bo bajera tez mozna strzyc owce, a jest zdecydowanie tansza od wydania wartosciowego produktu.