Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  307,00 zł , zmiana od tamtej pory: -6,19%

Re: Przelom dla Firmy

Wielu to sobie nie zdawało jeszcze w 2022 gdy masowo,przez wiele miesięcy pisali tu,że to spółka Książka ,a więc będzie to co na BAH, i każde biuro maklerskie odradza inwestycje , bo nikt z duzych inwestorow się tego nie dotknie a kardioznacznika to tylko przykrywka dla leszczy.
Teraz zapewne wielu żałuje ,że nie kupili ,a czytam też sporo wypowiedzi na X ,że sporo osób bardzo przeżywa i nie może się pogodzic ,że sprzedali na niższych poziomach.
Resume
Najwięcej na takich perełkach nie zarabiają ci co mają miękką dupę tylko twarde jaja.
Ponad 2 lata temu już tu pisałem - obowiązuje jeden trend - pozwól zyskom rosnąć...i on się nie zmienił.
Wielu obsmiewało nasze teorie na temat rozwoju spółki o kursach 100 zł
200 a jeszcze nie tak dawno o 300zl, dziś siedzą cicho,i pewnie gryzą paznokcie z nerwów...
Czasem wspominam RR z którym często się spierałem na temat spółki i nie tylko...z perspektywy czasu myślę ,że zrobił błąd życia wychodząc z większości po 70...no ale którz nie popełnia błędów?
Pozdro

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SYNEKTIK 0,87% 300,20 2026-02-11 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.