Podsumowując wątek mam akcje XTB i po prostu zastanawiam się czy firma, która rokuje się sama nie zaora głupimi zagraniami, albo niedopracowaniem aplikacji i platformy dla użytkowników.
1.Nikt mnie nie wyprzedził w zleceniach ja piszę o faktycznych informacjach jakie są POKAZYWANE na platformie Xstation, że są błędne. Co innego pisze a co innego jest realizowane to jest BŁĄD. 10 x10 akcji pzu to nie 600 zł, a chciałem kupić więcej tylko ten błąd mnie zatrzymał.
2. Wywlekam to na forum bo jestem posiadaczem akcji i mam prawo, a piszę to tu bo zgłaszanie reklamacji XTB ostatnio po krachu aplikacji skończyło się tym że po kilku dniach dostałem odpowiedź. Taka reklamacja na kontrakcie CFD może się bankructwem skończyć
3. Czy zmiana spreadu na instrumencie cfd NATGAS w setnej sekundzie x3 to wg ciebie kwestia płynności. Albo zwiększanie spreadu przy pozycji short jak akurat instrument spada a ty zamiast zarabiasz to przez zwiekszony spread widzisz stratę i nie możesz pozycji zamknąć ?
4. Reklamacja w przypadku kilku transakcji to joke i każdy Ci to powie. Może jak bym zbankrutował to by ktoś się zainteresował.