Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Przejęcie

Premetiv no proszę proszę :)
A wracając do meritum
Odpowiedz na tak postawione pytanie, które mi kiedyś zadał inny akcjonariusz Atona.
"Ja rozumiem w firmie jest zawsze ileś tematów, z których nie wszystkie wychodzą. Nigdy nie jest tak że wyjdą wszystkie ale też nie może być tak że nie wychodzi nic to jest wbrew rachunkowi prawdopodobieństwa" ?
A no i do listy z poprzedniego posta mogę jeszcze dorzucić:
Licencja na BWM do stanów tak naprawdę nie skonsumowana
Szpitale z flordy bardzo zainteresowane
firmę Antan z Niemiec
koncern Bauer
Firmę z Valenci (takie lokalne MPO)
Gminy Karkonoskie
Współracę z Miastoprojektem
no i na koniec KGHM, który podobno już ma podpisać jakąs umowę co jest obecnie tajemnicą poliszynela
Dodam że już wg Atona to jest od połowy listopada
A co do przejęcia to nie wykluczam zwłaszcza że co najmniej dwa podmioty się interesowały w tym roku poprzednim
Niemniej podstawowa jest odpowiedź na pytanie skąd spółka ma wziąć kasę na bieżącą działalność bo zbierać akcje można miesiąc dwa trzy albo dłużej z tym że niestety ryzyko iż znaczne że pacjent nie dożyje ale co tam trzymam kciuki za każdy scenariusz, który pozwoli przeżyć

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 0,00% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.