Zobaczymy dużo wcześniej bo 11.12.br po wynikach kwartalnych . Liczymy na odbicie na Pepco kolego. A na naszej szulerni tak rozpanoszyły się szulerskie fundy z City, grając na krótko. Dzieje sie tak , jak to juz wyżej opisywałem, trzeba czytać ze zrozumieniem adwersarzy swoich kolego. A Twój Polimeks to fundamentalna porażka. W co ty inwestujesz, to prawie bankrut ,po raz kolejny z ogromnymi stratami po 3 kw.br. strata netto z grubsza licząc ponad 400 mln zł. Popatrz sobie w ich espi bo nie chce mi się grzebać ile tam jest roszczeń odszdowawczych ile pozwów sądowych, ile nierozliczonych w terminie inwestycji zakontraktowanych. Weź ty jak faktycznie po takiej cenie masz kupione sprzedaj i to szybko, bo jak wyniki coloroczne pokażą to lecimy znowu poniżej 2 zeta. Wiem co mówię bo
swego czasu miałem tego dziada poniżej 2 zeta i wiem jak trudno było wyjść z tego dziadostwa z zyskiem. Wtedy też mieli tak duże straty . Powtórzę sprzedać zapomnieć, kupić dobre fundamentalnie spółki przynoszące zyski , jak np. Pepco kolego.