Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,74 zł , zmiana od tamtej pory: 167,66%

Re: Przeciętność

Bogdan
Rzadko zdaża mi się komentować cokolwiek na tym portalu ale po tym jak przeczytałem te wypociny krew mnie zalewa ,może zamiast pisać najpierw należałoby cokolwiek poczytać o spółce. Nie rozumiem tej nagonki na spółkę. Przed następnym komentarzem przeczytaj w ogóle o co chodzi w tym biznesie bo widzę , że nie masz zielonego pojęcia. To że ty czegoś nie widziałeś lub nie słyszałeś nie znaczy , że to nieistnieje.
https://blog.kurasinski.com/2019/08/morizon-pl-polski-gracz-na-rynku-zdominowanym-przez-medialne-giganty/
A do moderatorów apeluje aby podobne komentarze niegrzeczne a w dodatku niemerytoryczne usuwali.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MORIZON 0,51% 1,97 2020-06-02 10:20:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.