Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Przebudźcie się

duzo racji tylko nie wiem co do tego ma Tusk...

Drobni powinni uciekac od akcji ludzi, ktorzy probuja ich okrasc... dla mnie to co robi Solowow to wlasnie kradziez....

Ale popatrz co ten facet ostatnio wyczynia... same porazki.. Synthos, Rovese, Echo.. tylko Barlinek ma jakies szanse... ale dlatego ze Solowowa tam jest malo....

Ja wszedlem na Rovese zaraz po mega spadku i wyszedlem po 2.2 zarobilem sporo..... ale chcialem zostac w spolce na dluzej tylko jak po kilku tygodniach infa na temat nowych spolek nie bylo to podziekowalem... to jest zenujace tak traktowac akcjonriuszy..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.