Chyba dalej trochę nie łapiecie o co mi chodzi. Ja nie mówię ze kiedyś protektor nie będzie wykręcał sporych zysków. Problemem jest ten raport który uważam ze będzie średni. Jeżeli raport będzie poniżej około 1.5 mln zysku i większość będzie na maseczkach to daje jasny sygnał do zjazdu kursu. Dodatkowo jako ze w akcjonariacie są fundusze emerytalne to również w przypadku przejścia ustawy przez sejm z duża doza prawdopodobieństwa dojdzie do wyprzedaży i to znacznie szybszej. Kurs może trochę zanurkować. W 90 proc jest tak ze gra się do wyników a później w zależności od nich jest albo w przypadku przychodów 3 większych niż oczekiwania rajd w górę, w przypadku takich jak oczekiwania i trochę większych lekki zjazd i akumulacja i jeżeli są poniżej oczekiwań zjazd do jakiegoś lepszego info. Życzę wam 1 opcji z szczerego serca bo mam sentyment do tej spółki ale sami sobie odpowiedzcie na pytanie która opcja jest tutaj najbardziej prawdopodobna. Proszę się nie sugerować moimi komentarzami, są to luźne przemyślenia w celu dyskusji.