Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,15 zł , zmiana od tamtej pory: 4,93%

Re: Proszę o opinię

czyli według ciebie, żeby nie było nudno to potrzeba odwagi...do czego? do inwestowania we wszystkie drogie i ryzykowne projekty ....ale jak nie wyjdzie to powiesz : sorry?..no ale ambicja powiadasz...ehh.... Właśnie ta stabilność w tej spółce, dywidenda co roku (trzy ostanie lata 0,50 ale wcześniej 1,5 i 2pln, co ci umknęło) kasa na koncie, a nie ciągłe emisje jak w innych spółkach, ograniczanie ryzyka, zarobienie na tytule przy niskim budżecie ....to właśnie są umiejętności.
Dywidenda 0,50pln przy kursie 11,00pln nie wygląda źle ( choć po wynikach za H1, strategii spółki i choćby stabilnej kasie z Crime, plus projektach na H2, następna dywidenda zapowiada się wg mnie wyżej)
Czy nudno? no nie wiem...w gammingu jedna gra potrafi wywrócić rynek zarówno w górę jak i w dół. wiec sorry ale dla nie ta stabilność i zarzadzanie to potwierdzenie ze ze właśnie z gamingu ta spółka uzupełnia mój portfel.
no ale każdy szuka cos dla siebie...i zgodzę się z tobą że fajerwerki na szybko to raczej nie tutaj (choć trzeba mieć na uwadze że przy fajerwerkach niestety też bywają wodospady), ale to akurat mi odpowiada. Więc jak ten "chleb" jest kupowany za swoje a nie pożyczone to jest dobrze-;)
A co chyba istotniejsze dla mnie że warto tu być , to wpisy w stylu "5 ziko"...
pozdro i spokojnego weekendu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ULTGAMES -1,41% 13,95 2026-02-10 12:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.