Ostatnia emisja na 190 mln z 2007r/
z czego 64mln na 22% udzialy w lynx - czyli hosting kolokacja, uslugi telekomunikacyjnie swietnie prosperujacy biznes zobacz sobie na spolki z branzy ktore wymineilem poprzednio, spolka ta otwiera ATM na europe
100mln - infrastruktura telekomuniacyjna m.in siec swiatlowodow - dzieki temu spolka zyskala przewage nad konkurencja i jest liderem na rynku posiadajac dostep do wszystkich najwazniejszych wezlow miedzynarodowych w Polsce.
30mln - mPay , Cineman Pos Tv - tutaj glownie mPay pochlonal srodkow, i faktycznie mozna sie przyczepic bo mialobyc lepiej ale przy takiej skali dzialanosci jaka prowadzi ATM nie wszystko musi sie udac.
Nie wiem skad wziales te 150mln utopionej kasy, a moze piszesz po prostu zeby pisac, nie sprawdzajac zrodel kolego.
Jak widzisz srodki z emisji w wiekszosci zostaly wykorzystane pozytywnie i dzieki nim ATM ma taka a nie inna pozycje.
Ja nie patrze przez rozowe okulary ja patrze na liczby i wskazniki matematyka nie klamie i tego sie trzymam i dobrze na tym wychodze. jak na razie +50% na ATMie a bedzie 150%.