Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,84 zł , zmiana od tamtej pory: -72,83%

Re: promocja :D

Daj spokój, płaczą ci, co nie uśredniają. Obstawiam, że tutaj każdy kto wszedł nawet i za te mityczne 7,5 czy ile to tam było złotych to będzie mocno zarobiony o ile nie opchnął waloru. Też byś tu nie siedział gdybyś nie widział olbrzymiego potencjału. Ja przynajmniej nie mam problemu z pisaniem, że ustawiam się na niskich wartościach i sobie dobieram - moje transakcje kupna PSH z dziś:

1400 x 5,02
500 x 4,67
1500 x 4,90
850 x 4,83

Łącznie zebrane 4250 akcji za ponad 20 tysi.

Jutro chętnie też podobieram na takich wartościach choć obawiam się, że niestety po tym zjeździe będzie szło w górę, więc nie uda się nic dobrać, no ale zobaczymy :).

To nie jest spółka gdzie wchodzi się spekulacyjnie - spekulacyjnie to dziś działałem na HEMP, CANNABIS i 4MASS, skąd zyski wrzuciłem sobie w PSH i zobaczymy, może jutro dalej będzie tam odpał i uda się trochę transakcji narobić. Natomiast PSH to mega potencjał wzrostowy w krótkim i średnim okresie, tu wystarczy, że sprzeda się pewnie z 30-40 tys. kopii gry i jest zwrot inwestycji ze strony spółki. Jak pisałem w innym poście C/Z przy sprzedaży 100 tysięcy (co jest mega realne) mi wychodzi 1,2!!! No nigdzie indziej teraz takiego wskaźnika nie ma, absolutnie na żadnej innej spółce. Oczywiście to wskaźnik hipotetyczny, ale realistyczny, niemniej C/Z na poziomie nawet i 10 to mega korzystna wartość, więc limit bezpieczeństwa jest szeroki jak Pacyfik.

To zabawne, że pisze się wprost takie truzimy, a i tak niektórzy dają się wyleszczać i oddają mi tanio akcje xdddd. Ach Bankier, stan umysłu, kocham to forum!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.