Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,05 zł , zmiana od tamtej pory: 49,07%

Re: projekty po wyborach

zgadzam się Bitcoin to pierwsza kryptowaluta na blokchain i mozna go nazwać prototypem
czytałem ten artykuł o iso 2022 później szukałem i nigdzie nie znalazłem informacji że Bitcoin jest z nim zgodny, dziwne
o krachu w USA wszysy gadają i dodatkowo czytałem że wchodzi era CBDC waluty cyfrowej i gotówka odejdzie w zapomnienie
jeden gość opowiadał że jest reset finansowy a euforia na temat Bitcoina jest strasznie podejzana wiec to by się zgadzało że chcą namówić sporą grupę na Bitcoina żeby wiele firm upadło i żeby dużo kasy przepadło podczas resetu finansowego
co do wprowadzenia tej seri też mam obawy bo ogólnie były uchwały i umowa z Puczyńskim że seria musi zostać umorzona
dziwne jest też to że w info o konsorcjum dla ecommerce planetka jest przedstawicielem na europę a na siłę chcą nam pokazać że wchodzą w USA i teraz tam będzie się wszystko opierać
oby się tylko nie okazało że ciipas miał rację i wprowadzenie serii to tylko scam pod krach w USA i końcem konców uumorzą akcje żebyśmy myśleli że z inwestora grube grega nici
kolejna sprawa to ta seria g o której nic nie wiadomo seria f to pierwsza seria nowej spółki, zgadzęm sie z tym że mogli ją zrobić taką dużą i w takich dziwnych okolicznościach tylko po to by nikt kto obejmie następne emisje nie będzie musiał się ujawniać za wcześnie
ja wam gadam jeszcze się wszyscy zdziwimy, nie od dziś gram na rynkach i jeest tak że mało kiedy zdarza sie by ktoś wiedział co się na prawdę stanie
umowy tajne bo niby konkurencyjność na rynku i tak na serio nic nie wiemy o tej spółce, spółka widmo tylko piszą że upadłość i że ci co kupili to najgorsi idioci

chciałem się podzielić opinią bo wiem że dużo normalnych ludzi też czyta, mimo że się nie wypowiadają
napiszcie co o tym sądzicie, niech ci co tutaj wypisują banialuki widzieli że są osoby które myślą samodzielnie i wyciągają wnioski z faktów

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLANETB2B 2,63% 0,08 2026-02-13 15:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.